dinsdag 2 april 2013

Hamburgers bakken met Rafael van der Vaart

Het is zeker geen 1 april grap: U bent -mits fan van de plaatselijke voetbalclub- van harte uitgenodigd voor de barbecue bij het Duitse HSV. Eet u gezellig een Hamburgertje mee? De Hamburger Sport Verein  probeert een gebaar te maken na de ontluisterende 2-9 nederlaag afgelopen weekend.
2x tegen HSV
De club van Rafael van der Vaart was in de Allianz Arena te gast bij het Bayern München van Arjen Robben. De Beierse club ziet de Noord-Duitsers graag komen, aangezien ze de afgelopen jaren met grote uitslagen gewonnen hebben. (5-0, 6-0 en 0-3). Arjen Robben vind het zelfs zijn favoriete tegenstander, aangezien hij altijd en veel scoort tegen HSV. De laatste keer dat de Hamburgers in München wonnen was in 2007 (1-2).

Oorwassing

Hamburger SV ging kansloos en machteloos met 9-2 ten onder tegen de gedoodverfde "Meister". Binnen een uur had  Jeffrey Bruma en de andere verdedigers al acht goals achter de kiezen, alvorens HSV ook nog mee mocht doen. Pizarro was de grote man met 4 treffers. Robben maakte er twee.
4x tegen HSV

 'We waren bruut slecht', was trainer Thorsten Fink duidelijk. Aanvoerder Heiko Westermann. Aanvoerder Heiko Westermann schaamde zich: 'Voor mezelf en de ploeg.'
Voor Die Rothosen was het een evenaring van de grootste oorwassing ooit in de Bundesliga. In het seizoen 1963/64 kreeg HSV in Beieren met dezelfde cijfers klop. Die keer was 1860 München veel te sterk. Het was nog niet de grootste nederlaag ooit. Die "eer" viel  Borussia Dortmund ten deel in de wedstrijd in 1987 bij Borussia Mönchengladbach (12-0).

Wiedergutmachungs Schnitzel

Tijdens de opgelegde straftraining kreeg het idee gestalte over een gebaar richting de fans. Na de thuiswedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf van 20 april bent u (als supporter) uitgenodigd voor een gezamenlijke barbecue. De HSV-selectie neemt de kosten voor de drank en het eten voor haar rekening. Het zal allemaal in een sfeer van gemoedelijkheid en gezelligheid gebeuren. Maar begin alstublieft niet over Bayern München.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews

Blog over opmerkelijke gebeurtenissen in de sport